ReThink & ReWork – ‘Together we create’

ReThink & ReWork – ‘Together we create’

In co-creatie werken Zenber Architecten & Limoonworks, huisvestingsadviseurs samen aan de ontwikkeling van verschillende instrumenten, met als doel organisaties voor te bereiden op de heropening van het kantoor nà de Coronapandemie. Het thuiswerken tijdens de coronapandemie, heeft onze manier van werken veranderd en daarmee ook de functie van het kantoor. Ontmoeten, samenwerken en creëren, worden volgens verschillende onderzoeken de activiteiten waarom mensen juist weer naar kantoor willen. Maar is dat zo?

  • Wat zijn de behoeftes binnen jouw organisatie en is de werkomgeving hier op voorbereidt? 
  • Wat ga je creëren in de werkomgeving om de nieuwe manier van (samen)werken, na de coronapandemie, op kantoor te faciliteren?  

Om antwoorden op deze vragen te krijgen, begeleiden we organisaties om juist samen met hun gebruikers in gesprek en aan de slag te gaan over hoe de werkomgeving, het werken na de coronapandemie, optimaal kan faciliteren. ‘Together we create’

Eén van de instrumenten is de interactieve design-online-sessie. Samen gaan we aan de slag met de ‘bouwstenen’: ‘meet, greet & create’ en creëren we door in gesprek te gaan met elkaar, een schetsontwerp van de vernieuwde werkomgeving.

De uitkomst is een op maat gemaakt reworkplace-designplan. Dit is een schetsontwerp inclusief raming en implementatieplanwaarmee jouw organisatie voorbereidt is op de heropening van het kantoor nà de coronapandemie.