Expertise & werkwijze

ZENBER maakt ruimte voor mensen om zich te kunnen ontwikkelen, ontmoeten en verbinden. We zetten de identiteit, kernwaarden en cultuur van organisaties om in omgevingen die de werk- en leerprocessen, relaties en het welzijn van mensen optimaliseert.

 

We zijn specialisten in ontwerp en advies voor:

  • Overheid
  • Onderwijs
  • Zakelijke dienstverlening
  • Financiële instellingen en Verzekeraars

 

Werkplek concept en ontwerp:

 

Advies en ontwerpdiensten

  • Interieurarchitectuur
  • Architectuur
  • Projectmanagement
  • Project budgettering en calculatie
  • Identiteitsdesign en grafische vormgeving

 

Wilt u meer weten over een optimaal interieurontwerp of het hybride werken? Neem vrijblijvend contact op met Eric Wezenberg

Een interactieve workshop interieurontwerp op uw locatie? Bekijk over onze werkwijze hieronder.

Bekijk onze projecten

Ontmoet ons team van interieurarchitecten, adviseurs en ontwerpers.

 

 

WERKWIJZE

Grondig vooronderzoek, de mensenkennis en toepassen van effectieve creativiteit is wat ZENBER interieur architecten bijzonder maakt. Onze nieuwsgierigheid, organisatiesensitiviteit en een scherp oog voor werkprocessen, de individuele behoeften en de ambities van onze klanten kenmerkt de aanpak van ZENBER interieur architecten.

 

We starten daarom pas met ontwerpen als we een diep begrip van de cultuur, processen en de mensen in uw organisatie hebben. En natuurlijk als we het gebouw goed hebben begrepen. De ZENBER experts weten door hun bouwkundige en technische kennis hoe je naar een gebouw moet kijken en hoe je met een intelligent ontwerp de kracht eruit haalt.

 

GEBOUW EN TECHNIEK

Nieuwe projecten starten we met een open houding en een brede blik, omdat geen organisatie of locatie hetzelfde is. Wat heeft de omgeving nodig zodat uw mensen hun werk goed kunnen doen en zich optimaal ontwikkelen? Hoe kan het interieur helpen om een sterke en gezonde cultuur te vormen? Vragen als deze zijn leidend bij het maken van een interieurontwerp en de samenwerking met onze klanten.

 

INTEGRALE SAMENWERKING EN DIALOOG

Inspireren, enthousiasme brengen en gedeelde ambitie realiseren is de ZENBER manier van samenwerken. We streven naar betrokkenheid van onze klanten bij het ontwerpproces, zodat de eindgebruiker en het resultaat altijd in het oog blijft.

 

Het team van ZENBER Architecten staat bekend om zijn heldere communicatie en een pragmatische aanpak. Het budget en deadlines bewaken we altijd scherp. We zijn kritisch als het nodig is, maar altijd opbouwend en constructief om de gezamenlijke visie te realiseren.

 

Goede afstemming met aannemers, installateurs en interieurbouwers is vanzelfsprekend. We kunnen u ook goed helpen met een bouwbesluit of –aanvraag, vergunningen of advies.

 

TOOLBOX – samen interieur ontwerpen

Samen werken aan een optimaal ontwerp doen we ook op uw locatie. De ZENBER Toolbox is een interactieve workshop met de Agile aanpak die ervoor zorgt dat de ambitie en strategie van de organisatie maximaal terugkomen in het nieuwe ontwerp.

 

Tijdens de workshop halen we specifieke informatie over werkprocessen uit de organisatie en informeren we tegelijk de medewerkers over het gebruik van de nieuwe inrichting. Zo wordt het interieurontwerp een uitdrukking van de identiteit en cultuur van de organisatie en gaat een organisatie gemakkelijker mee in de transitie, naar het hybride werken bijvoorbeeld.