Visie

In de ZENBER visie steunen duurzame en innovatief ontworpen ruimtes de mensen die er in bewegen, zodat deze zich optimaal kunnen ontwikkelen en verbinden met elkaar. Onze ontwerpen zijn altijd een uitdrukking van de identiteit en cultuur van organisaties waar men trots op is.

 

Omdat de omgeving de cultuur maakt, willen we het individu, de werkprocessen en de organisatie doorgronden. Alleen als dat begrip meegenomen wordt in een ontwerp voelen gebruikers zich in-begrepen en gedragen door een interieur.

 

In onze visie verbinden de ontwerpen het gebouw met de gebruiker. Een ZENBER interieur is daarom naast esthetisch en comfortabel ook uitdagend en tastbaar, om zo de zintuigen te openen. Maatwerk betekent voor ons een goed afgestemde interactie tussen mens en de innovatieve werkomgeving, die leidt tot betere focus van energie, hogere creativiteit door inspiratie en een ervaring van welzijn.

 

ZENBER BELEVINGSWAARDEN

Onze kern- en belevingswaarden zijn voor ons geen begrippen – maar werkwoorden. We doen ze en verwerken ze in onze ontwerpen zodat mensen ze beleven.

 

Positiviteit betekent voor ons dat de mensen in de omgeving zich goed voelen, dat aan anderen overbrengen en er zo een gezonde en ondersteunende cultuur ontstaat.

 

Duurzaamheid zien we als zorg voor de mens en de omgeving. Een organisatie staat in verbinding met de wereld, en als die relatie gezond is zorgen beide goed voor elkaar. ZENBER brengt dat tot uitdrukking in duurzame ontwerpen die nooit los staan van historie, de locatie en de impact van het gebouw op de gebruiker en de buitenwereld. En natuurlijk komt de waarde duurzaam terug in de keuze van onze materialen en energiezuinige typen verlichting.

 

Tastbaar is een omgeving die mensen echt raakt en uitnodigt tot interactie. We willen dat gebruikers een interieur kunnen voelen. Dat komt ook terug in ons gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen en in het kleurgebruik.

 

Creatief staat voor ons nooit los van effectief, en is in onze visie altijd in dienst van de gebruiker. We dringen nooit op maar nodigen met de elementen die we ontwerpen in onze eigen studio altijd uit.

 

Innovatief betekent energie losmaken, nieuwe manieren van met elkaar omgaan en beter samenwerken creëren in organisaties met innovatieve ontwerpen.

 

Uitdagend is een voorwaarde om interactie te bevorderen, nieuwe verbinding te maken tussen mens en interieur en nog onaangebroken energie en potentieel te activeren in een organisatie.

 

Sensitief is ons vermogen om de ambities, essentie van de cultuur en identiteit van een organisatie te vatten en terug laten komen in onze ontwerpen.

 

Persoonlijk is een ruimte die mensen zich eigen kunnen maken, zodat ze er willen zijn, blijven en ontmoeten. Daarom prikkelen we de zintuigen en nodigen we mensen uit om de elementen in het interieur vooral te gebruiken.