Over ZENBER

ZENBER Architecten is een leidend, creatief sterk en innovatief team van interieurarchitecten, architecten, ontwerpers en adviseurs. Met het ontwerpen van innovatieve werk- en leeromgevingen moderniseren en optimaliseren we de ontwikkeling en het welzijn van mensen, en de leer- en werkprocessen van bedrijven, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen.

 

INTEGRALE AANPAK

ZENBER hanteert een integrale aanpak waarmee we ervoor zorgen dat elk project maatwerk is. We combineren onze expertise van architectuur en interieur met bouwkundige kennis. Identiteits-design en grafische vormgeving maken onze dienstverlening compleet. Door deze integrale vorm van dienstverlening zijn we een veel gevraagde consultant op het gebied van het integreren van Het Nieuwe Werken, interieurontwerp en architectuur.

 

Van onze klanten krijgen we vaak de feedback dat we een groep mensen zijn met wie het prettig samenwerken is. Heldere communicatie, pragmatische aanpak met persoonlijke aandacht en de energie die we meebrengen naar elk project maken ons anders dan andere bureaus.

 

Bekijk onze expertises en specialismen

Ontmoet ons team

Onze werkwijze