MONDELĒZ INTERNATIONAL NEDERLAND

 

ZENBER Architecten ontwerpt hybride loftwerkomgeving voor Mondelēz International Nederland. De werkomgeving stimuleert samenwerken en ontmoeten. De ontmoetingslounge met koffiebar en spectaculaire hangende tuin is het centrale hart van het nieuwe kantoor. De eerste indruk is daardoor direct heel prettig: Werknemers en bezoekers voelen zich welkom en kunnen met een goed gevoel aan de dag beginnen. De lounge heeft een open en transparant karakter en kan multifunctioneel gebruikt worden voor bijvoorbeeld presentaties, overleg, lunch en voor ontmoeten en ontspannen.

HYBRIDE KANTOOROMGEVING MET DIVERSE WERK- EN ONTMOETINGSPLEKKEN

Rond de ontmoetingslounge bevinden zich communicatiezones met vergader- / co-werkruimten waar werknemers en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis met elkaar kunnen delen. Er zijn diverse faciliteiten en werkplekken te vinden zoals: aanlandplekken, samenwerkplekken, projectruimtes en vergaderruimtes, zodat de mensen nog beter kunnen samenwerken.

“De ontmoetingslounge met spectaculaire hangende tuin is het centrale hart van het nieuwe kantoor”

IDENTITEIT VAN MONDELEZ IS VOELBAAR EN ZICHTBAAR

Mondelēz International stelt mensen in staat om goed te snacken in meer dan 150 landen over de hele wereld, met iconische wereldwijde en lokale merken zoals: OREO en LU koekjes; Milka, Toblerone en Cote d’Or chocolade. De verschillende product displays tonen de bekende producten. Door het kleur- en materialenpalet  is de identiteit van Mondelēz International voelbaar en zichtbaar in het interieurontwerp

FACTS EN FIGURES

Client: CBRE / Mondelēz International Nederland
Location: Breda
GFA: 1.080 m²
Completion: 2021

Project team ZENBER: Eric Wezenberg, Ingrid Heijne, Diederik Mulder
Building consultancy: CBRE
Installation consultant: Prime advice

Contractor: Rendon onderhoudsgroep
Interior finisher: LOVD interiors
Lighting plan: ZENBER Architecten
Photography: ZENBER Architecten