Zenber nazomerborrel bij Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff

Zenber nazomerborrel bij Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff

Vol trots toont ZENBER de Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff te Amsterdam aan haar gasten bij de jaarlijkse NAZOMER borrel. Een onderwijsproject met passie en ambacht bereid.
Een nieuw project wat het waard is om getoond en geproefd te worden. Vandaar dat ZENBER haar jaarlijkse nazomer borrel dit jaar houdt bij de Culinaire Vakschool. Een onderwijs project voor 550 VMBO leerlingen die opgeleid worden tot beste koks, bakkers en gastvrouwen/ gastheren van Nederland.

TONEN
Na een gastvrije ontvangst met welkomstwoord en een introductie van het project door Ruud Versteeg (Directeur Hubertus & Berkhoff) en Ingrid Heijne worden de gasten in gelegenheid gesteld om het gebouw te bezichtigen onder leiding van ontwerpers van ZENBER.

PROEVEN
In het Grand Café tonen de leerlingen wat ze allemaal leren op de Culinaire vakschool door aan de gasten drankjes en heerlijke amuses te serveren die ze zelf vakkundig in de professionele keukens hebben bereid. De leerlingen laten zo ‘in de praktijk’ zien dat hun onderwijs ook gaat over ambacht, traditie en hospitality.

Leerlingen, chapeau e merci beaucoup!