NATIONALE NEDERLANDEN RESTAURANT EN DAKTERRAS


Nationale Nederlanden wil financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter maken voor haar klanten. Dat begint bij een goede en inspirerende werkplek. De NN Way of working ondersteunt in individueel werken en samenwerken, oplossingen creëren, gasten ontvangen, collega’s ontmoeten, successen vieren en veel werkplekplezier beleven.

ZENBER Architecten heeft het complete interieur ontworpen voor verschillende onderdelen en afdelingen van de NN Group. ZENBER is gevraagd voor de locaties Delftse Poort in Rotterdam en de Haagse poort in Den Haag

“De planten op het dakterras dragen bij aan een gezonde werkomgeving.”

DIVERSITEIT AAN ZITPLEKKEN

Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek voor medewerkers en gasten voor lunch en diner. Naast het informeel ontmoeten en ontspannen wordt het restaurant ook ingezet voor de town hall meeting en presentaties.
Er is een diversiteit aan zitplekken in verschillende settings. De coupéplekken zijn goed om een paar uur te werken. Perfect geschikt voor samenwerken en kort overleg. Zo worden lunch en meeting handig gecombineerd.

UITNODIGENDE UITSTRALING

De lange, doorgaande bank, met grote plantenbakken zorgt voor een prettige atmosfeer. Het restaurant heeft een uitnodigende “hospitality” uitstraling. Het nieuwe dakterras is een groene omgeving. De combinatie van zit- en loungeplekken tussen het duingras dragen bij aan een gezonde werkomgeving

FACTS EN FIGURES

Opdachtgever: Nationale Nederlanden – NN Group
Locatie: Den Haag
BVO: 900 m²
Jaar: 2017

Projectteam ZENBER: Eric Wezenberg, Ingrid Heijne, Diederik Mulder, Helma Teernstra
Bouwmanagement: Stevens Van Dijck bouwmanagers en adviseurs

Aannemer: JP van Eesteren
Groenvoorzieningen: Donkergroen
Interieurbouwer: Visker interieurbouw
Projectfotografie: ZENBER Architecten