Nieuw hoofdkantoor voor J.P. van Eesteren

Nieuw hoofdkantoor voor J.P. van Eesteren

Het voormalige hoofdkantoor van Multi Vastgoed wordt medio September het nieuwe hoofdkantoor van bouwbedrijf JP van Eesteren, een onderdeel van de TBI-groep.

ZENBER is door J.P. van Eesteren gevraagd een ontwerp te maken voor de nieuwe huisvesting. Het betreft de herinrichting van het krachtige gebouw aan de Hanzeweg op het bedrijventerrein en kantoorlocatie Goudse Poort. te Gouda. Het gebouw omvat circa 4400 m² kantoorruimte en beschikt over een eigen parkeerterrein. Het gebouw wordt momenteel verbouwd en aangepast aan de eisen van JP van Eesteren. Het nieuwe hoofdkantoor zal omstreeks september in gebruik worden genomen.
Gebouwen slimmer maken
J.P. van Eesteren bouwt innovatieve kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteitsprojecten. Dankzij de drive en veel flexibiliteit en creativiteit hoort J.P. van Eesteren al ruim 80 jaar bij de kopgroep van gerenommeerde bouwbedrijven.

Motto van J.P. van Eesteren: Gebouwen slimmer maken.
Keer op keer realiseren ze projecten die beantwoorden aan de veranderende eisen in de tijd. Duurzamer, flexibeler en multifunctioneler. Nu ook hun eigen nieuwe hoofdkantoor…