Stadhuis Harderwijk - Zenber Architecten
2209
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2209,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stadhuis Harderwijk

Innovatief en duurzaam

Over dit project

Duurzame renovatie en herinrichting Stadhuis Harderwijk.

 

Multifunctionele publiekszone met balies van de Stadswinkel, restaurant, werkcafé, de bibliotheek, het Sociaal Domein en andere maatschappelijke partners.

 

Innovatieve werkomgeving voor medewerkers van het stadhuis, de bestuurders, de domeinen Samenleving, Bestuur & Organisatie, Ruimte en het Stadsbedrijf, medewerkers van Meerinzicht en medewerkers van het Sociaal Domein.

 

Duurzame renovatie van label E naar label A+

 

BVO 6000 m2

 

Fotografie: Roos Aldershoff

Categorie
Kantoren, Work