EP&C Amsterdam

intellectueel eigendom experts

Over dit project

EP&C is een wereldwijd erkend adviseur en dienstverlener in de bescherming van Intellectueel Eigendom.
EP&C helpt ondernemingen bij het verkrijgen, handhaven en omgaan met octrooien, merken en modellen. EP&C heeft vestigingen in Rijswijk (hoofdkantoor), Amsterdam, Utrecht en Turnhout (B).
De vestiging in Amsterdam heeft zich sinds begin dit jaar gevestigd op markant punt, in de spraakmakende architectuur aan het Rietland park. Met een weids zicht over Amsterdam en met uitzicht op alle highlights.

Kwaliteit van het interieur is de openheid en de overmaat in de gangzones. De brede gangzones tussen de kantoorruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken. Van informele ontmoetingen, kort overleg tot wachtruimte. Zowel voor medewerkers als klanten.

Het nieuwe kantoor kenmerkt zich door de grote mate van transparantie en openheid doordat alle wanden aan de gangzone van glas zijn. Zo ontstaan er lange zichtlijnen door de gangen, kantoren en de vergaderruimte. Hierdoor is er een spectaculair 360 graden uitzicht vanuit allerlei standpunten in de ruimte mogelijk. En wordt een kantoor omgeving een ‘pentoffice’.

Categorie
Kantoren, Work