Hoofdkantoor Rabobank Gelderse Vallei - Zenber Architecten
1875
post-template-default,single,single-post,postid-1875,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hoofdkantoor Rabobank Gelderse Vallei

Hoofdkantoor Rabobank Gelderse Vallei

ZENBER ontwerpt een nieuwe inrichting met een Blue Box voor het hoofdkantoor van de Rabobank Gelderse Vallei in Barneveld.

In het toekomstige representatieve interieur kunnen de medewerkers van de Rabobank hun klanten op eigentijdse wijze gastvrij ontvangen in de Blue Box. In de multifunctionele klantzone op de begane grond zijn diverse overleg ruimten, een werk cafe en een presentatie ruimte zodat de bank medewerkers hun klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Bij de herinrichting van de werkomgevingen op de verdiepingen vindt een maximalisatie van het aantal werkplekken plaatst. ‘Het Nieuwe Werken’ is bij de ontwerp opgave een belangrijk sleutelwoord.

Oplevering eind 2017